In Situ Oils

The presentation of both In Situ oils are available in antique green glass bottles 250ml and 500ml. The Extra Virgin In Situ Olive Oil is 100% cold processed from carefully handpicked olives. It is a clear, intensely golden-coloured oil with subtle green highlights. Its aroma is reminiscent of green tomatoes and fresh artichokes. Extra Virgin Avocado Oil is extracted exclusively from the pulp of the finest Chilean Hass avocados. It has a light, nutty, buttery taste that enhances the natural flavours of food, and a vibrant deep green color.

La presentación de ambos aceites In Situ están disponibles en verde antiguo vidrio botellas de 250ml y 500ml. El aceite oliva In Situ Extra Virgen es 100% frío procesado de aceitunas cuidadosamente seleccionados. Es un aceite claro, de color dorado intenso con reflejos verdes sutiles. Su aroma es una reminiscencia de tomates verdes y alcachofas frescas. Aceite de palta Extra Virgen se extrae exclusivamente de la pulpa de las  mejores paltas Hass chilenas. Tiene un gusto ligero, de nuez, mantecoso que realza los sabores naturales a la comida y un color verde intenso vibrante.